Inschrijfformulier voor juryleden
Op weg naar Het Lagerhuis 2017


Via het volgende formulier kunt u zich inschrijven als jurylid. U kunt zometeen ook een keuze maken uit een of meer voorronde(s). Bij vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen via info@hetdebatbureau.nl.

Mocht u geen automatische bevestiging ontvangen nadat u na de laatste vraag op Verzenden heeft geklikt stuur dan een e-mail naar info@hetdebatbureau.nl
Inschrijven
 
Kies de voorronde waar u wilt jureren: *

Het is ook mogelijk om meerdere voorrondes te selecteren. De meeste voorrondes (behalve Noord-Holland) vinden plaats op het provinciehuis in de desbetreffende provincie.

 
U gaat uzelf inschrijven als jurylid voor de volgende voorronde(s):

{{answer_29260825}}

Jureren bij Op weg naar Het Lagerhuis is een geweldige ervaring. U ziet als jurylid de beste jonge debaters van de provincie in actie.

Voor juryleden begint de dag met een uitgebreide juryinstructie om ongeveer 09:45 uur. Voor de meeste juryleden eindigt de dag om ongeveer 14:30 uur. Voor een lunch wordt uiteraard gezorgd.

Mocht u een kortere beschikbaarheid voor het jureren willen opgeven, dan kan dat door te reageren op de automatisch verzonden e-mail die u ontvangt nadat u op Verzenden heeft geklikt.

Indien u het leuk vindt kunt u tevens een voorkeur uitspreken voor het jureren van de halve finale en finale. Afhankelijk van het wedstrijdverloop en het benodigde aantal juryleden beslist de organisatie op de dag zelf wie in deze rondes in actie komt. Deze worden veelal gespeeld na 14.30 uur.

 
Wilt u eventueel ook een halve finale van Op weg naar Het Lagerhuis jureren deze dag? *

De halve finale is om ongeveer 15:30 uur afgelopen.
     
 
Wilt u eventueel ook de finale van Op weg naar Het Lagerhuis jureren deze dag? *

De finale is om ongeveer 16:30 uur afgelopen.
     
 
Graag ontvangen we uw contactgegevens om u op de hoogte te houden van de praktische informatie omtrent de provinciale voorrondes.

 
Wat is uw voor- en achternaam? *

 
Wat is uw telefoonnummer? *

 
Wat is uw beroep, functie of achtergrond? *

bijv. Statenlid, oud-deelnemer,  journalist etc.
 
Nieuwsbrief en gebruik persoonsgegevens *

Ik ga ermee akkoord dat de door mij verstrekte gegevens worden gebruikt om mij op de hoogte te houden over Op weg naar Het Lagerhuis en dat deze gegevens worden gebruikt voor het toezenden van de nieuwsbrief van Op weg naar Het Lagerhuis. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief.
     
Uw inschrijving is voltooid.

Binnen enkele minuten ontvangt u een automatische bevestiging van de inschrijving op {{answer_29260832}}

Enkele weken voorafgaand aan de voorronde(s) van uw keuze ontvangt u meer informatie van een medewerker van Het Debatbureau. Ongeveer een week voor aanvang ontvangt u een wedstrijdupdate met de meest actuele informatie.

Bij vragen kunt u contact opnemen per e-mail via info@hetdebatbureau.nl
Terug naar de Op weg naar Het Lagerhuis-website