Inschrijfformulier Op weg naar Het Lagerhuis schooljaar 2017-2018

Vanaf 26 september 2017 kunnen scholen zich inschrijven voor Op weg naar Het Lagerhuis. De inschrijving kan alleen door de begeleidend docent worden gedaan en is pas definitief nadat wij u een bevestiging hebben toegestuurd. U moet het hele formulier doorlopen, vergeet niet om na afloop op 'verzenden' te klikken.

Bij vragen kunt u contact opnemen via info@hetdebatbureau.nl
START INSCHRIJVING
 
Kies de voorronde waaraan het debatteam van uw school deel wil nemen. *

Let op! Scholen kunnen enkel deelnemen aan de provinciale voorronde van de provincie waarin de school is gevestigd. Data onder voorbehoud van wijzigingen. In provincies met twee voorrondes kunt u de voorkeursdatum selecteren. Mocht de voorronde waar u aan deel wil nemen al vol zijn (en er geen tweede voorronde beschikbaar zijn in de provincie) schrijf u dan vooral in voor de wachtlijst, wij nemen dan contact op als er plek vrijkomt.

 
Op welke school bent u werkzaam?

 
U gaat uw school inschrijven voor de volgende voorronde: 
{{answer_EeUY}}

Als uw school bij Op weg naar Het Lagerhuis bekend is kunt u bij de volgende vraag uw school selecteren in de scholenlijst.

Typ hiervoor een (gedeelte van) de naam van uw school in het tekstvak en selecteer uw school. 

Kunt u uw school niet vinden? Selecteer dan *Mijn school staat er niet tussen. 
De school die u probeert in te schrijven is nog niet bij ons bekend, of is niet bij ons bekend met de juiste contactgevens. Beantwoord nu alstublieft de volgende vier vragen:

 
Wat is de naam van de school? *

 
Wat is de straat en huisnummer van de school? *

straat + huisnummer
 
In welke plaats is de school gevestigd? *

 
Wat is het algemene telefoonnummer van de school? *

 
Om de inschrijving compleet te maken ontvangen we graag de contactgevens van de begeleidende docent(en).

Het is mogelijk om twee docenten het debatteam te laten begeleiden en via dit inschrijfformulier op te geven. Minimaal één docent per debatteam dient gedurende de voorrondedag beschikbaar te zijn als gespreksleider.

In het geval dat er één beleidende docent aanwezig is bij de voorronde is hij of zij automatisch ook gespreksleider. Het is dan niet mogelijk om alle debatwedstrijden van het eigen team bij te wonen! Wij raden u dan ook aan om een collega (in opleiding) mee te nemen naar de voorronde.


 
Hieronder kunt u de contactgegevensinvullen voor de eerste begeleidende docent. 
Wat is uw voor- en achternaam? *

 
Wat is uw (mobiele) telefoonnummer? *

 
Wilt u een tweede begeleidende docent opgeven? *

     
 
Wat is de voor- en achternaam van de tweede begeleidende docent?

 
Nieuwsbrief en gebruik persoonsgegevens *

Ik ga ermee akkoord dat de door mij verstrekte gegevens worden gebruikt om mij op de hoogte te houden over Op weg naar Het Lagerhuis en dat deze gegevens worden gebruikt voor het aan mij versturen van de nieuwsbrief van Op weg naar Het Lagerhuis. (U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief.)
     
 
Wedstrijdvoorwaarden en -regelement *

Ik ga akkoord met het wedstrijdregelement van Op weg naar Het Lagerhuis, zoals die op de website van Op weg naar Het Lagerhuis (http://www.ownhlagerhuis.nl/wedstrijdvoorwaarden) is te vinden.
     
Uw inschrijving is voltooid.

Binnen enkele minuten ontvangt u een automatische bevestiging van uw inschrijving op {{answer_oHOq}}.

Deelname aan de gekozen voorronde ({{answer_EeUY}}) is pas definitief wanneer dit door een medewerker van Het Debatbureau is bevestigd. Wij streven ernaar om dit zo spoedig mogelijk te doen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via info@hetdebatbureau.nl
Bezoek de website van Het Debatbureau